Bitcoin prisanalyse: BTC / USD søker støtte over $ 9 600, konsolideringsvev

Bitcoin-prisen legger seg for øyeblikket over 9 600 dollar etter mandagens avslag fra ukentlige høydepunkter nær 9 800 dollar. Ryktene om at PayPal og Venmo gjør seg klar til å legge til støtte for cryptocurrencies, spesielt Bitcoin Up i begynnelsen, tjente som en katalysator for utbruddet. Da volumet steg, utvidet Bitcoin handlingen fra nivåer rundt 9 400 dollar.

Prisaksjonen seilte glatt gjennom forskjellige motstandssoner, inkludert de tidligere sta 9.600 dollar og 9.700 dollar

Dessverre var momentumet ikke sterkt nok til å teste det ettertraktede psykologiske nivået til 10.000 dollar. I stedet kastet Bitcoin seg tilbake til $ 9 600 dollar. I løpet av det siste døgnet har BTC klart å holde over motstandens vendte støtte på 9.600 dollar. I skrivende stund handler den største cryptocurrency til 9 640 dollar.

Generelt er cryptocurrency markedet i det grønne med eiendeler som oppdager gevinster mellom 0,15% og 1% på dagen. Det er tydelig at kjøpere overalt er villige til å presse prisene høyere, men de mangler katalysatorer å gjøre. Dessuten forblir handelsvolumene over hele markedet lave til tross for det kraftige momentumet. Ripple og Ethereum handler henholdsvis 0,21% og 0,17%. Dash fører utvinningen med en gevinst på 1% på dagen.

Bitcoin pris teknisk bilde

BTC / USD vil sannsynligvis nøye seg med konsolidering på kort sikt. Relative Strength Index (RSI) beveger seg horisontalt litt over gjennomsnittet. Tidligere denne uken lukket denne indikatoren på 60 nivå, men klarte ikke å seile gjennom. Så lenge sidebevegelsen forblir satt, vil sidelengs handel være Bitcoin ‚kopp te.‘

Følgelig er MACD i samme daglige rekkevidde bevegelsesfri på midtlinjen (0,000). Fra mai-høyden rundt 668,54 har MACD tapt terreng. På den lysere siden tar indikatoren en pust i midtlinjen. Å se denne indikatoren nøye i forhold til RSI er som å signalisere den neste retningen Bitcoin-prisen vil ta.