Bitcoinin paikallinen naulattu? Analyytikot punnitaan korjausmahdollisuuksista

Bitcoin on tällä hetkellä jäähtymässä massiivisesta siirtymisestä 18 450 dollarin alkuun 18. marraskuuta, ja härkämarkkinoilla on perinteisesti ollut suuria korjauksia. Voisiko joku olla muodostumassa nyt?

Eilisen eeppisen melkein kolmen vuoden huippunsa jälkeen Bitcoin Future on vetäytynyt noin 4% nykyisiin hintoihin, jotka ovat 17 600 dollarin vyöhykkeellä. Se näyttää kuitenkin vakiinnuttavan täällä, joten toinen jalka ylöspäin voisi olla välitön.

Kääntöpuolelta kohtuullisen koon korjaaminen ei olisi poissuljettua, koska aiemmilla härkämarkkinoilla oli useita 30% plus vetoja.

Bitcoin-korjausskenaariot

Analyytikko ja kartoitusguru Peter Brandt on perehtynyt Bitcoinin suuren vetovoiman mahdollisuuksiin, jotka ovat tehneet monumentaalisen 30% marraskuun alusta lähtien ja saavuttaneet kaikkien aikojen korkeimman markkina-arvon .

Hän totesi, että viimeisillä härkämarkkinoilla 2015–2017 tehtiin yhdeksän merkittävää korjausta, joiden keskimääräinen lasku oli 37%.

Vuosien 2015-2017 härkämarkkinoilla Bitcoin $ BTC: ssä tehtiin 9 merkittävää korjausta seuraavilla keskiarvoilla:

Nykyisen jakson viimeinen oli syyskuun alussa, kun BTC putosi hieman alle 12 000 dollarista hieman yli 10 000 dollariin neljässä päivässä. Noin 15 prosentin korjaus oli alle puolet edellisten jaksojen odotetusta keskiarvosta, joten mitä voimme odottaa suuremmalta?

37%: n vetäytyminen nykyiseltä tasolta lähettää BTC-hinnat takaisin noin 11200 dollariin, mutta tämä on silti 55% korkeampi kuin Bitcoin oli tämän vuoden alussa.

On myös oletus, että vetäytyminen ei ole yhtä väkivaltaista tällä markkinakierroksella johtuen siitä, että institutionaaliset rahastot, kuten Harmaasävy, ovat ladanneet omaisuuserää, joka yleensä vähentää volatiliteettia.

Analyytikko ja osakekurssi osakekohtaisesta mallista PlanB totesivat, että tämä aika on hyvin erilainen, koska;

”Suuri ero vuoteen 2017 on se, että suurin osa tänään myydyistä BTC: stä ei enää koskaan näe päivänvaloa, vaan ne katoavat kylmävarastoon. Ostajat ovat nykyään ammattilaisia, joilla on pitkäjänteinen näkemys ja pysyvyys. „

Taloudellisten ongelmien pahenemisen ja keskuspankkien velkaantumisen fiat-valuuttojen takia taipumus pitää kiinni deflaatiomaisesta omaisuuserästä on voimakas etenkin laitoksille, joilla on pitkän aikavälin tavoitteet, ja ammattimaisille sijoittajille, jotka ovat edelleen lataamassa .